Thursday, July 28, 2011

CopyCat (accidental) Carrie Underwood

Sain tuossa muutaman päivän takaiseen postaukseeni hyvän vinkin ystävälliseltä lukijalta. 
Asuni oli kuulema hyvin samanlainen kuin Carrie Underwoodin asu Idolsin finaalissa. Hetken googleteltuani Carrie Underwood silver top kävi minullekin selväksi mitä tarkkasilmäinen lukijani tarkoitti.


Onpa samantyylinen tosiaan. Itse pidän kovasti tuosta kevyemmästä mallista, joka on Carrien päällä. Minusta on äärimmäisen kaunista ja jopa sivistyneen seksikästä kun paita paljastaa vain toisen olkapään. Vaalea laulajatar on ehdoton suosikkini kaikista Idols voittajista (tosin, en minä nyt ihan hirveesti muita voittajia tiedäkään:S), mutta upean äänensä lisäksi kuuluu nainen ulkonäöltäänkin ehdottomasti kauniimpien naisten listalleni. Upea ilmestys.


Ja huh miten upea kroppakin naisella on!
Lopuksi liitän teillekin linkin yhteen kauniiseen biisiin kyseiseltä country-artistilta (upotus toiminto oli poistettu tämän videon kohdalla). Rakas ystäväni tutustutti minut tähän kauniiseen biisiin jokin aika sitten ja käski katsoa musiikkivideon kauniin tarinan. Tässä siis se teillekin! :)

Asiasta kukkaruukkuun.
Ystäväni inspiroimana, minäkin vietin yhden hiljaisen illan ihan itsekseni kodin kunnolla siivoten ja hieman leivonnaisia itse tehden. Noh, minä rähmäkäpälä sitten onnistuin polttamaan itseni peltiin:( 
Auts!!


Nyt vaan paljon hydrakortisonivoidetta sekä Elisabeth Ardenin Eight Hour Creamia palohaavaan. Muilla hyviä vinkkejä siihen, ettei pahaa arpea jäisi?

34 comments:

  1. Aloe Vera -geeli on hyvin passeli polttamiin ja myös auringon käräyttämille ihoalueille puhdistavan, viilentävän ja kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta. :) Geeliä myydään apteekissa ja luontaistuotekaupoissa.

    Pikaista paranemista!

    ReplyDelete
  2. Oh no!!

    Mulla on lapsuuden keksikokeiluista juurikin tuollainen muisto käsivarressani :/Kyllä se häivyttyy, mutta kokonaan se ei ole lähtenyt pois.

    ReplyDelete
  3. EHDOTTOMASTI BEBANTHEN!

    ReplyDelete
  4. Heh heh anteeksi vain, mutta nauratti tuo sinun ilmeesi viimeisessä kuvassa. :-D Toivottavasti arpi kuitenkin paranee.

    En tiedä onko tämä ihan oikea postaus kertoa, mutta tykkään tyylistäsi. Tätä blogia varmasti lukee monet hyvin nuoretkin tytöt, joten iloinen elämänasenteesi sekä se ystävällinen sävy, millä jaksat vastata kuukaudesta toiseen lukijoiden kommentteihin, ovat enemmän kuin hyvä esimerkkiä ihan kaikenikäisille ihmisille.

    Hyvää kesänjatkoa sinulle ja kiitos mukavasta blogista. :-)

    ReplyDelete
  5. Auts, mikä jälki on jäänyt :/ Äidilläni oli aikanaan samankaltainen palohaava kädessään ja hän käytti siihen paljon Bepantheniä ja jälkeäkään palohaavasta ei näy :)

    ReplyDelete
  6. Auts, ei kiva! Palovammat on aina tosi kivuliaita.

    Kiva asu, hyvät värit!:)

    ReplyDelete
  7. Oih ei :( Itse sain 1,5viikkoa sitten oikeaan käteeni ihan samanlaisen palovamman,poltin silitysrautaan. Ja seuraavana päivänä kun menin suihkuun,suuri vesikello puhkesi ja auts kun sattuskin. :( Nyt kun vielä on mätäkuu,joten Bepantheniä olen käyttänyt ahkerasti. Sain vielä puolisoni äidiltä joka on sairaalassa töissä,niin kaikenlaisia palovammalaastareita. Hitaasti parantuu,mutta pikku hiljaa alkaa rasva tekemään tehtävänsä. Meillä on ystäväpariskunnan häät Elokuun ekalla viikolla,ja kerkesin jo parahtaan että apua jos ei häivety jälki yhtään.Mutta ehkäpä selviän :) Niin kuin sinäkin muru <3

    ReplyDelete
  8. viveka,
    Ihan uusi juttu mulle!:) Pitääpä tutkia sitä. Kiitos!

    2m,
    Kiitos paljon avustasi ja huomaavaisuudestasi! Pitää tutkia sitäkin!:)

    Sofie,
    AI apua muru! Toivottvasti saan sen jollain voiteella katoamaan. Lapsen iho kun on herkempi kuin aikuisen? Tiedä häntä, vähän jännittää :D

    Anonyymi,
    No tietenkin! Ihan inohtu!:) apteekkiin siis!:)

    Cayenne,
    Yritin näyttää kovin alakuloiselta :D
    Kiitos ihan kauheatsi tästä kauniista kommentistasi. Olen niin otettu, jos joku tämän pyrkimykseni on rivienvälistä huomannut. Blogini kun pidän hyvin pinnallisena, niin yritän kommenttiboksin kautta viestittää, että se miten kohtelee muita ihmisiä on oikeasti kaikkein tärkein asia - ainakin minusta:) Joskus niiden puhtaasti ilkeiden kommentoijien kohdalla sitä tulee pohdittua, että miksi ihmeessä. Mutta sitä suuremmalla syyllä silloin. Poikkeuksetta ilkeydet ovat anonyymejä, ja ei sitä anonyyminä tulisi kirjoitettua jos ei itsekin jo valmiiksi tietäisi, että nyt tuli sanottua jotain hieman ala-arvoista/hävettävää, mitä ei kehtaisi omalla naamallaan sanoa. JOten tuha on siihen mitään ilkeää takaisin sanoa:) Sitä samaa sulle ja sori pieni avautuminen :D

    anonyymi,
    Joo:( Mutta toivottavasti bepanthen toisi mullekin avun!:)

    LindaK,
    Kyllä!:( Mä pidän myös paljon:)

    ReplyDelete
  9. Hieno toi "haarniska"neule :)

    ...Haha, mutta ihanempi toi viimeinen surkunaama :D

    ReplyDelete
  10. Ihan vain korjauksena: se on hydrOkortison ;)

    ReplyDelete
  11. mäkin poltin itteni viikonloppuna peltiin! se sattuu :((

    ReplyDelete
  12. Bebanthen! Itse olen polttanut pari (kröhöm) kertaa poskeni ja kaulani muotoiluraudalla. Viimeksi kesäkuun alussa polttamani arpi poskessa lähti jo pois, mutta nyt 3 vkoa ulkomailla oltuani se on tullut takaisin ihon rusketuttua. Kyllä ärsyttää olla näin kömpelö! :( Eli kannattaa hoitaa kunnolla, aurinkorasvaa unohtamatta...

    ReplyDelete
  13. PEBANTHEN pelastaa!

    ReplyDelete
  14. ku sanot olevas suomessa lomalla ja sit asukuvissa sulla on aina sama makkari tuol takana, en tajuu?!

    ReplyDelete
  15. Onko sulla aloe vera -kasvia? siitä kun leikkaa lehden ja pitää sitä vähän aikaa palohaavaa vasten, niin pitäs auttaa :)

    ReplyDelete
  16. Poltin käteni uudenvuoden aattona silitysrautaan ja jälki oli minimaalinen, mutta vieläkään se ei ole kädestä kadonnut :( Kannattaa pitää pois auringosta ja Eight Hour Cream parantaa ainakin ihon pinnan.

    Kiva värikäs blogi sulla!

    ReplyDelete
  17. http://whosright.com/uploads/AQbivP_carrie-american-idol1.jpg

    Carrie on kai nykyään parhaiten tienaava ja menestynein American Idol voittaja. Vähän erilainen tuolloin 2005, jolloin hän oli aito maalaistyttö :)
    Kannattaa kuunnella myös sellasia kappaleita häneltä kuin Starts with goodbye ja Temporary home. Kauniita tarinoita :)

    ReplyDelete
  18. Riippuu tietysti miten paha se palovamma on, mutta kun itselläni oli toisen asteen palovamma niin käytin Bepathenia sekä aptekista saatavaa silikoniverkkoa. Silikoniverkkoa käytetään esim leikkausten jälkeen jotta arpikudoksesta tulisi mahdollisimman sileä ja ihonvärinen. Minä käytin sitä verkkoa parisen viikkoa jonka jälkeen arpea ei edes pahemmin huomaa. Voi hyvinkin olla että sun vamma paranee ilman mitään sen kummempaa hoitoa mutta en usko että sen verkon käyttö( edes joitakin päiviä) sitä voi pahentaakaa :)

    ReplyDelete
  19. Voi miten kivaa et sun blogissas on lähes joka päivä jotain uutta! Ei aina tarvitse päivä tolkulla odotella. Blogisi piristää tylsänkin päivän!

    ReplyDelete
  20. jää vielä sellanen arpi, että kaikki luulee ettäö oot viillellyt pahasti.. nouu :D

    ReplyDelete
  21. Olen huomannut heti runsaalla kylmällä vedellä huuhtelun jälkeen laitetun hunajan vievän tehokkaasti kivun ja arven parantuvan nopeasti.Hunajaa on yleensä keittiössä heti saatavilla, olen todella kova toheloimaan kuuman kanssa kiireissäni.

    ReplyDelete
  22. Näytät muuten tuossa viimeisessä kuvassa ihan Eva Longorialta :)

    ReplyDelete
  23. Auts miten ikävä jälki, toivottavasti paranee hyvin:) Tuo asusi on aivan ihana ja olen samaa mieltä Carrie Underwoodista, tuo Idolin finaaliasukin oli häneltä niin upea ja on niin kaunotar muutenkin, ja mikä ääni..:) Carrie on muutenkin musta tosi hyvä roolimalli nuorille tytöille, sillä hänellä on eettisiä arvoja ja muutenkin tuntuu olevan sellainen jalat maassa-oleva vaikka onkin menestynyt, sekä on fiksu ja ei myy musiikkiaan "seksikkyydellä". Vaikka ei siinäkään mitään pahaa, mutta ihailen ettei ole lähtenyt sellaiselle linjalle vaan on aina niin tyylikäs:) Oikeastaan voisin sanoa samaa sinusta, mielestäni olet myös todella hyvä esikuva kaikille nuorillekin jotka blogiasi lukevat.
    Ihana tuo neuleesi, harmi kun hinta taitaa olla liian kova itselle mutta jospa löytäisi vastaavan tyylisen muualta:)

    ReplyDelete
  24. Itse sain keväällä melkein samaan kohtaan, mutta hieman lähemmäksi kyynärpäätä, melkein pullonpohjan kokoisen palovamman. Ensiksi kävin koulussa terveydenhoitajalla laittamassa rasvasiteen, ja sen jälkeen hoidin pelkällä bebanthenilla. Nyt ei huomaakkaan, että siinä olisi niinkin iso palovamma ollut, joten bebanthenia ihoon vain!

    ReplyDelete
  25. ihana blogi! minusta noissa asuissa ei ole muuta samaa kun nuo valkoiset shortsit =)

    ReplyDelete
  26. Auuuuuh, mulla on vastaavia, uunipeltiin poltettuja, arpia vasemmassa käsivarressa kivat kolme kappaletta...vanhin näistä on jo 18 vuotta sitten saatu ja siinä se vieläkin näkyy - ei nyt niin selvästi, mutta näkyy kumminkin =( Aiva välillä näitä sattuu leipoessa ja kokkaillessa...

    ReplyDelete
  27. Bepantheniä vaan! Ei kortisoni. Terkuin farmaseutti

    ReplyDelete
  28. Ouch toi palohaava, itte sain samanlaisia 2kpl vuonna 5 vuotta sitten ja toisesta näkyy edelleen selkeä jälki... Mutta toinen, johon ei tullut vesikelloa, on jo häipynyt pois rusketuksen sekaan. Toivottavasti paranee tuo sinun. :) Jos sattuu olemaan semmosia rasvasiteitä, niin semmonen kannattaa laittaa. Se hoitaa sitten haavaa ns. 24/7, eikä vaan rasvan levittämisen jälkeiset 10min.

    ReplyDelete
  29. Vooi kuinka suloinen ilme!! :)

    ReplyDelete
  30. Mulla tuli vuosi sitten kaulaan todella suuri palovamma (kihartimesta), ja erittäin vaaleaihoisena pelkäsin, että se jää siihen ikuisiksi ajoiksi. No, nyt siitä ei onneksi ole jälkeäkään. :-) Minä taas olen kuullut, ettei noita saisi rasvata hirveästi enkä omaanikaan paljoa rasvannut. Ihan varma en kyllä siitä ole, miten tuollaisen kanssa pitäisi menetellä.

    ReplyDelete
  31. Bepanthen on palovammoihin ihan paras! :) auttoi ainakin supernopeasti mulla kun poltin silitysraudalla vaakasuoran viirun mahaani kuukausi taaksepäin. Tosi ihana, varsinkin näin kesällä...

    ReplyDelete
  32. Luin muiden kommentit hätäisesti läpi ja koska en löytänyt vastaavaa ajattelin ilmoittaa, että h&m myy vastaavaa halvempaa versiota tuosta hopeisesta tiger of swedenin neuleesta. :) Eräs anonyymi kyselikin halvemman version perään.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)